Hoe kies je de beste psycholoog in Vlissingen?

Beste Psycholoog Vlissingen

Goede reviews over de psycholoog

Als je op zoek bent naar de beste psycholoog Vlissingen, dan is de vraag als eerste: 'Wat maakt nu dat iemand een goede psycholoog is'?

Je kunt als eerste afgaan op de reviews van anderen. Sandra Aagenborg heeft in meer dan 75 Google Reviews met totaal 4.8 sterren en is daarmee beoordeeld als beste psycholoog Vlissingen. Bekijk de reviews hier.

Deze reviews zijn eerlijke reviews door klanten die door Sandra behandeld zijn. Het geeft een goed beeld van de resultaten van anderen en hoe Sandra te werk gaat.

Wie is de beste psycholoog Vlissingen voor jou?

Wat anderen vinden is prima om te weten maar uiteindelijk gaat het om jou. Hoe weet je wat de beste psycholoog Vlissingen voor jou is?

 • Dat begint met een klik. Je hebt een klik met iemand of niet. Vanuit daar kun je met vertrouwen in de psycholoog je behandeling aangaan.
 • Een psycholoog die je begrijpt vanwege het hebben van veel ervaring met mensen die dezelfde problemen als jij hebben. Kijk dus of je past bij de doelgroep en de ervaring van de psycholoog.
 • De werkwijze van de psycholoog spreekt je aan. Sommige psychologen zijn probleemgericht, anderen oplossingsgericht. Kies wat bij jou past of wat jij graag wilt.
 • Zoek een psycholoog zonder wachtlijst zodat je meteen aan de slag kan en niet nog langer met je klachten blijft rondlopen.

Makkelijk onthouden

Als je een burn-out hebt, veel stress, angst, depressie of andere problemen dan kan het lastig zijn je hoofd erbij te houden tijdens een sessie. Je hebt moeite met concentreren, je hoofd zit vol en je hebt geen overzicht.

Daar houd Sandra rekening mee. Hoe doet ze dat?

 • Door gebruik te maken van visuele middelen, zoals een poster van een routekaart en diverse tekeningen. Plaatjes en tekeningen worden makkelijker door de hersenen onthouden dan hele verhalen. Je krijgt deze tekeningen mee naar huis.
 • Herhaling is ook belangrijk. De uitleg die je van Sandra krijgt over psychologische valkuilen krijg je altijd per mail in een PDF. Zo kun je zelf de stof herhalen zo vaak als je wilt. Hierdoor blijft de informatie beter hangen en maak je dus sneller stappen.
 • Sandra heeft ook video's gemaakt met psychoeducatie. Deze krijg je ook gratis ter beschikking via de mail. In deze video's zijn tekeningen opgenomen, wat ook het onthouden versterkt.
 • De informatie van zowel de tekst als video's is opgedeeld in kleine hapklare brokken. Je krijgt dus geen hele lappen tekst of urenlange video's mee. Hierdoor kijk en lees je makkelijker.

Sneller stappen maken

Een goede psycholoog zorgt ervoor dat wanneer de sessie voorbij is, je zelf heel goed kan navertellen wat er besproken is. Er is niets zo vervelends dan niet meer kunnen terughalen wat er in het gesprek is gezegd.

Hoe doet Sandra dit?

 • Je krijgt altijd pen en papier om aantekeningen te maken. Sandra zorgt altijd dat je tussendoor de kernzaken zelf op papier hebt gezet in je eigen woorden.
 • Aan het einde van de sessie krijg je de tijd om zelf de sessie hardop samen te vatten en daar nog even extra aantekeningen over te maken.
 • Bewustwording is altijd een belangrijke stap en dit kun je versnellen door dingen op te schrijven, ook buiten de sessies om.
 • Er wordt altijd afgesloten met het stellen van een doel. Je gaat dus altijd naar huis met een haalbaar doel. Een doel wat je zelf hebt geformuleerd. Want alles wat je zelf formuleert motiveert je meer dan dat iemand je dit oplegt.
 • Daarbij is gekeken naar welke monsters je kunnen tegenhouden in de uitvoering van dit doel en is er een actie om die monsters te tackelen benoemd. Zodat je tools hebt om het doel ook daadwerkelijk uit te voeren. Want als je stappen maakt voel je je beter en gesterkt.
 • Schrijf buiten de sessies om op wat er goed gaat, zo kun je je voortgang in de volgende sessie makkelijker terugkoppelen. Zo leer je meteen te kijken naar wat er wél goed gaat.

Direct aan de beurt

Heb je zin om direct aan de slag te gaan met Sandra? Boek dan hieronder direct je eerste afspraak.

Je bent altijd binnen nu en 2 weken aan de beurt, er is geen wachtlijst. Dat komt omdat Sandra in haar agenda altijd ruimte reserveert voor nieuwe aanmeldingen.

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig en als je aanvullend verzekerd bent kun je gedeeltelijke vergoeding krijgen van de 110 euro per sessie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven