Krijg eindelijk waar je al zo lang naar verlangt

In dezelfde duur van een aantal netflix afleveringen krijg jij helder waar je heen wilt, snap je exact hoe je daar moet komen en kom je los van de beperkende monsters in je hoofd.

1-op-1 sessies via online videobellen of in mijn praktijk (in Vlissingen) waarna je exact weet wat je wil, waarom je dat nu niet hebt en wat je moet doen om daar te komen.

monstersessie
therapie met een glimlach

Therapie met een glimlach

Binnen no-time weer zin in je dagen

Met mijn simpele en leuke methodiek breek je vrij van beperkingen zonder jarenlange trajecten of ellenlang gewroet in je verleden. En je kunt deze week al beginnen.

Hulp binnen handbereik

Geen verwijzing nodig. Direct contact vanuit je eigen huiskamer.

Lekker vanuit je eigen huis. Na jouw sessies heb je een routekaart voor de rest van je leven.

monster sessie
monster sessie

Direct toepasbaar

Helder inzicht. Concrete acties.

Doel van mijn therapie is dat je geen therapie meer nodig hebt. Zodat je weer volop kunt genieten van je leven.

Veelgestelde vragen

Je kunt direct je intake zelf inplannen in mijn agenda. De kosten hiervoor zijn €110 per 60 minuten. Je krijgt naderhand een factuur die je eerst zelf betaalt. Als je aanvullend verzekerd bent kun je een gedeelte van dit bedrag via je zorgverzekeraar terugvragen. Bekijk hier hoeveel je vergoed krijgt.

De afspraak staat pas als je hiervan een bevestiging per mail hebt gekregen. Vul dus je emailadres goed in.

Je krijgt direct een 1-op-1 sessie met mij, Sandra Aagenborg, via online videobellen of je kunt naar mijn praktijk in Vlissingen komen. Je krijgt na afloop een ingevuld canvas waarop je exact kunt zien wat je bestemming is, welke monsters er aan je stuur trekken en hoe je voortaan koers kunt houden. In de vervolggesprekken gaan we ervoor zorgen dat hiermee verder kunt.

Ik ben Sandra, gezondheidspsycholoog. In mijn praktijk heb ik al honderden mensen naar een meer ontspannen en leuker leven mogen begeleiden. Nu lever ik dezelfde dienst ook met het gemak van online. Wil je liever in het echt afspreken? Dat kan in mijn praktijk in Vlissingen.

1. Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Bij niet tijdig annuleren voor de afspraak, wordt de gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht.

2. De rekening die ik aan jou stuur voor de behandeling dient binnen 30 dagen na datum van de factuur te zijn betaald.

3. Indien de rekening niet binnen 30 dagen na de factuurdatum is betaald, wordt er 1% rente per maand extra gerekend.

4. Indien de rekening niet binnen 30 dagen is betaald krijg je een herinnering toegestuurd. Je hebt dan nog 14 dagen om de rekening te voldoen. Indien de rekening daarna nog niet is betaald, zullen er incassomaatregelen worden genomen. Alle extra incassokosten komen dan voor jouw rekening.

5. Indien er een betalingsachterstand is, mag de behandeling worden uitgesteld totdat de rekening is betaald.

Nee, ik werk contractvrij, je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt dus direct, anoniem en zonder wachttijd bij me terecht. Meer vragen? Mail me op: contact@mentaalsterkmetsandra.nl

In 2 tot 3 sessies kun je je monsters en gehele routekaart helder hebben inclusief je doelen en hoe je je monsters op de achterbank kunt zetten.

Psycholoog Vlissingen
4.8
Gebaseerd op 77 beoordelingen
powered by Google
De podcasts en cursussen zijn voor mij erg waardevol geweest. De cursus De Bevrijding heeft me veel inzichten en handvatten gegeven. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn eigen handelen, denkpatronen en monsters. Ik ben er echt sterker door geworden en liever voor mezelf. Ik kan de cursus iedereen aanraden en gebruik de handvatten ook in mijn eigen werk in de begeleiding van anderen. Kan niet wachten tot het boek uit komt!
De gesprekken met Sandra zijn altijd prettig. Zij geeft mij het lef weer om de dingen te ondernemen die ik niet meer kon na mijn burn-out. Nooit gedacht dat je alles opnieuw weer moet leren en daar heb ik hele goede hulp aan bij Sandra. Ik ben er nog niet helemaal maar dat komt zeker wel in de gesprekken die nog gaan komen. Daar heb ik alle vertrouwen in.Stapje voor stapje gaan we vooruit.
Kristin VKristin V
09:31 17 Oct 21
Olaf MastenbroekOlaf Mastenbroek
15:00 16 Jul 21
Prima geholpen, snel en inzichtelijk voor. Vervolgens ben ik met de online cursus verder gegaan en het geeft een soort rust dat ik daar op kan terugvallen.
Mike KoomanMike Kooman
11:33 03 Jul 21
Sandra zoekt persoonlijke oplossingen, die mij erg geholpen hebben. Sandra weet je de goede kant op te sturen. De gesprekken hebben mij erg geholpen.
SharonSharon
14:00 02 Mar 21
Het heeft mij ontzettend geholpen door de podcasten van Sandra te beluisteren en uiteindelijk de cursus te volgen om weer met mijn eigen waarden bezig te zijn in plaats van die van anderen. Door het steeds herhalen kwam er bij mij een omslagpunt en ben ik nu veel meer bezig met wat ik nodig heb om mij op langere termijn beter te voelen en het er ook laten zijn als ik even mindere momenten heb, die mogen er ook zijn.Sandra was de 1e psycholoog die mij echt heeft geholpen om weer mezelf terug te vinden en niet zoals iedereen altijd maar zegt om altijd maar positief te moeten zijn, dat werkt dus niet. Neem het zoals het is, dat voelt veel fijner. Dus wil je weer inzicht in je leven en stoppen met altijd maar positief te zijn, ga voor de cursus van 'mentaal sterk met Sandra!'
Marian de JongMarian de Jong
08:52 16 Feb 21
Samen met Sandra heb ik gewerkt aan mezelf. Op een positieve en fijne manier geleerd dat niet alles positief hoeft te zijn. Leren accepteren, bewust worden van je gedachtes, afstand nemen, je waarden leren ontdekken en daarmee aan de slag gaan.Het ging en gaat steeds beter. Natuurlijk met af en toe weer een terugslag, maar dankzij de professionele begeleiding van Sandra ben ik nu zoveel verder en weet ik waar ik sta en wat ik wil doen. Dank voor je waardevolle gesprekken en het proces samen!
Sanne ZSanne Z
09:45 13 Feb 21
Toen ik vorig jaar maart in een burn out terecht kwam ging ik op zoek naar een psycholoog. Ik wilde iemand met wie ik kon goed praten, die laagdrempelig was en vooral zou denken in oplossingen. Bij Sandra vond ik precies wat ik zocht.Ze heeft me inzicht gegeven in mijn burn out, me geholpen mijn manier van denken aan te passen en ze motiveert me moeilijke keuzes te maken die uiteindelijk vooral het beste zijn voor mijzelf.Na iedere sessie voelt mijn hoofd een stuk opgeruimder en hebben we zelfs in een deuk gelegen om de gebeurtenissen van de laatste tijd.Ik zou het iedereen aanraden eens met Sandra in gesprek te gaan, naar haar podcasts te luisteren of een training te volgen.
Aisa GorterAisa Gorter
13:39 06 Dec 18
De “zorg voor jezelf” training bestaat uit video’s en je kan wekelijks een coaching call met Sandra inplannen. In zo'n call kan je al je vragen stellen en Sandra neemt de tijd om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.Deze training vind ik de moeite waard. Sandra heeft een verrassende aanpak wat ik nog niet eerder gezien heb bij een psycholoog. Ik heb aardig wat hulpverleners versleten dus Sandra moet wel iets bijzonders doen ;-)Sandra heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ze praat duidelijk en kan zich heel goed inleven in de ander. De lessen zijn goed te volgen vanuit je eigen huis op de momenten wanneer het jou uitkomt. Je krijgt inzicht hoe dingen werken en hoe je ermee om kan gaan.Er is tevens een besloten Facebook groep met gelijkgestemde deelnemers met hetzelfde doel: betere zelfzorg en een relaxter leven.Ik kan een ieder aanraden om deze training te volgen.
js_loader
Scroll naar boven