Beluister hier mijn gratis inspirerende podcasts

Iphone of Ipad? Abonneer je op mijn podcast in iTunes

Android smartphone of tablet? Abonneer je op mijn podcast via de app 'Stitcher' 

Rotdag

Ondanks het mooie zomerweer had ik een onwijs slechte dag. Alhoewel slecht? Ik kwam erachter dat de dag toch niet zo slecht was omdat ik nu iets anders deed dan vroeger...Check in deze podcast wat dat is.

Paardencoach

Laatst hoorde ik een bijzonder verhaal van iemand die een sessie bij een paardencoach had gehad. Wat daar uit kwam was echt mind-blowing!

7 Principes van een succesvolle relatie

Stellen die een succesvolle relatie hebben blijken een aantal dingen te doen die er voor zorgen dat de relatie lang goed blijft. Ik leg je uit wat dat is en hoe jij en je partner dit samen kunnen doen.
Heb je al een goede relatie? Dan gaat dit herkenbaar voor je zijn!

Jouw verhaal

Jouw verhaal is belangrijker dan je wellicht denkt. Waarom? Dat vertel ik je in deze podcast. En ik doe een oproep. Reageren op de oproep kan via de mail: contact@mentaalsterkmetsandra.nl. Ik hoop snel van je te horen...

Getrouwd met je vader

Heb jij al een aantal mislukte relaties achter de rug en ben je het zat? Wil je nu eindelijk wel eens weten hoe het toch komt dat je de verkeerde mannen uitkiest? Ik leg het je uit...

Vroegere tijden

In deze aflevering vertel ik je over mijn verlangen om net als mensen in vroegere tijden een simpel en overzichtelijk leven te hebben. En hoe me dat is gelukt.

Betaalde vakantie

Wie wil er nu geen betaalde vakantie? Ik wilde dat ook, en in deze podcast vertel ik je hoe dat voor mij uitpakte.

Over in de regen lopen...

Vermijd jij vaak regenbuien en zit je het liefst in de zon? Dan is deze podcast voor jou!

Interview met Healthy Cooking Expert Roos van Monsjou: Hoe je je fitter en energiek kunt voelen

In deze podcast vertelt Healthy Cooking Exper Roos van Monsjou over haar passie: een gezonde leefstijl en hoe ze anderen helpt om zich energieker en fitter te voelen. Zonder moeilijke diëten of heel veel 'moetens'.

We bespreken ook aan de hand van ons eigen leven hoe je met een gezonde leefstijl in stressvolle periodes een terugval kunt voorkomen.

Ga er even lekker voor zitten en laat je inspireren!

Hoe je het beste kunt omgaan met je innerlijke criticus

Je kent het vast wel. Juist in stressvolle periodes is die innerlijke criticus nadrukkelijk aanwezig en heeft kritiek op alles wat je doet. In deze podcast beantwoord ik de vraag: 'Hoe kan ik het beste omgaan met mijn innerlijke criticus?' met een zeer waardevolle oefening.

Hoe je kunt leren om tevreden met jezelf te zijn

Angst en onzekerheid houden je vaak tegen om dingen te durven of te doen. Vandaag beantwoord ik de vraag: ‘Ik ben bang om alleen te zijn en ik heb weinig eigenwaarde. Hoe kan ik hiermee leren omgaan?’. In deze podcast vertel ik hoe je kunt omgaan met angst (welke angst dan ook) en onzekerheid (lage eigenwaarde). Daarbij vertel ik ook waarom positief denken niet altijd helpt om je beter te voelen.

Dit is de allerbelangrijkste stap om na je burn-out zelfvertrouwen op te bouwen

In deze aflevering beantwoord ik de vraag: ‘Hoe kun je je zelfvertrouwen weer opbouwen na een burn-out?’. Daarvoor zijn vele stappen te bewandelen. Alleen 1 stap is echt de allerbelangrijkste stap om sterker uit je burn-out te komen. Is dit waardevol voor je? Laat het me weten in een reactie!

De allergrootste valkuil die je belemmert om te herstellen van een burn-out

Dit gaat een mega eye opener voor je zijn...

Hoe je met angst je leven toch een andere wending kunt geven

In de aflevering vertel ik je hoe je met angst toch je leven een andere wending kan geven...en hoe ik dat principe ook in mijn eigen leven heb toegepast. De verbinding valt een beetje weg op het eind. Maar ik denk dat de boodschap duidelijk is, toch? Laat t me weten in een reactie!

Dit is wat er met je gebeurt als je een belangrijke keuze maakt

In deze aflevering neem ik je mee naar hoe ik me voelde toen ik een mega belangrijke keuze maakte.

Wat houdt jou op de plek waar je niet wilt zijn?

Ben je op een punt in je leven waar je eigenlijk niet wilt zijn? Of woon je ergens waar je het niet naar je zin hebt? In deze podcast hoop ik je te inspireren met mijn eigen verhaal over het maken van rigoureuze keuzes. Zodat je jezelf niet op een plek houdt waar je niet wilt zijn.

Waarom is het toch zo moeilijk om te ontspannen?

Heb je moeite om te ontspannen? In deze aflevering vertel ik hoe dat komt. Een belangrijk inzicht dat je op weg kan helpen naar meer ontspanning in je leven.

Hoe je kunt voorkomen dat je je creatieve kant verwaarloost

Het is heel makkelijk om je dag te vullen met van alles en nog wat; werk, boodschappen en huishouden. Dus we verwaarlozen al snel de creatieve kant van onszelf. In deze podcast vertel ik je hoe ik ervoor zorg dat ik mijn creatieve kant niet vergeet.

Hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van een probleem of situatie

Deze podcast gaat over hoe het soms lijkt dat geen enkele invloed hebt op een probleem. Ik leg uit hoe je wél invloed kunt hebben op een probleem. Zodat je niet het slachtoffer hoeft te zijn van bijvoorbeeld werkdruk of ruzie.

Deze Energieslurpende Strategie kun je beter laten...

Zet jij deze energieslurpende strategie vaak in? Dan is het tijd voor rigoureuze andere aanpak! In deze aflevering leg ik uit welke energieslurpende strategie je beter kunt laten....en wat je wél kunt doen...!

Deze 5 krachtige eigenschappen kunnen bijdragen aan een burn-out

Misschien had niemand het verwacht dat jij burn-out zou raken omdat eigenlijk een heel krachtig persoon bent...In deze podcast leg ik uit welke krachtige eigenschappen kunnen bijdragen aan een burn-out.

Hoe je met hooggevoeligheid een waardevol leven kan hebben

Hooggevoeligheid hoeft geen last te zijn. Het wordt een last als je er verkeerd mee omgaat. In deze podcast leg ik uit hoe je juist de krachten van hooggevoeligheid kan inzetten om een leuk en waardevol leven voor jezelf te creëren.

Anders kijken naar een man op een fiets

Ik zie al jaren dezelfde man op een fiets voorbijkomen. Ik leg je uit waarom en hoe ik tegenwoordig anders naar mensen kijk. Zo ook naar die man op de fiets.

Mindfulness, mijn oma en huishoudelijke hulp

Voor mij is er een relatie tussen mindfulness, mijn oma en huishoudelijke hulp.

Hoe kom ik van mijn angst af?

In deze aflevering beantwoord ik de meest gestelde vraag: 'Hoe kom ik van mijn angst af?'.

Hoe ga ik om met piekergedachten?

Ik bespreek een oplossing voor piekeren waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht!

Hoe ga ik om met negativiteit op het werk?

Werkdruk, geklaag van collega's, gezeur over leidinggegevenden...wie kent het niet? In deze aflevering handvatten om hier anders mee om te gaan.

Het briljante inzicht van mijn oma

In deze aflevering vertel ik hoe het briljante inzicht van mijn oma ervoor zorgde dat ik anders omga met ergernis in het verkeer.

Hoe kan ik leren ontspannen?

In deze aflevering beantwoord ik weer een veelgestelde vraag. Deze keer: 'Hoe kan ik leren ontspannen?'