Podcast

Wat houdt jou op de plek waar je niet wilt zijn?

Ben je op een punt in je leven waar je eigenlijk niet wilt zijn? Of woon je ergens waar je het niet naar je zin hebt? In deze podcast hoop ik je te inspireren met mijn eigen verhaal over het maken van rigoureuze keuzes. Zodat je jezelf niet op een plek houdt waar je niet wilt zijn.

Waarom is het toch zo moeilijk om te ontspannen?

Heb je moeite om te ontspannen? In deze aflevering vertel ik hoe dat komt. Een belangrijk inzicht dat je op weg kan helpen naar meer ontspanning in je leven.

Hoe je kunt voorkomen dat je je creatieve kant verwaarloost

Het is heel makkelijk om je dag te vullen met van alles en nog wat; werk, boodschappen en huishouden. Dus we verwaarlozen al snel de creatieve kant van onszelf. In deze podcast vertel ik je hoe ik ervoor zorg dat ik mijn creatieve kant niet vergeet.

Hoe je kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt van een probleem of situatie

Deze podcast gaat over hoe het soms lijkt dat geen enkele invloed hebt op een probleem. Ik leg uit hoe je wél invloed kunt hebben op een probleem. Zodat je niet het slachtoffer hoeft te zijn van bijvoorbeeld werkdruk of ruzie.

Deze Energieslurpende Strategie kun je beter laten...

Zet jij deze energieslurpende strategie vaak in? Dan is het tijd voor rigoureuze andere aanpak! In deze aflevering leg ik uit welke energieslurpende strategie je beter kunt laten....en wat je wél kunt doen...!

Deze 5 krachtige eigenschappen kunnen bijdragen aan een burn-out

Misschien had niemand het verwacht dat jij burn-out zou raken omdat eigenlijk een heel krachtig persoon bent...In deze podcast leg ik uit welke krachtige eigenschappen kunnen bijdragen aan een burn-out.

Hoe je met hooggevoeligheid een waardevol leven kan hebben

Hooggevoeligheid hoeft geen last te zijn. Het wordt een last als je er verkeerd mee omgaat. In deze podcast leg ik uit hoe je juist de krachten van hooggevoeligheid kan inzetten om een leuk en waardevol leven voor jezelf te creëren.

Anders kijken naar een man op een fiets

Ik zie al jaren dezelfde man op een fiets voorbijkomen. Ik leg je uit waarom en hoe ik tegenwoordig anders naar mensen kijk. Zo ook naar die man op de fiets.

Mindfulness, mijn oma en huishoudelijke hulp

Voor mij is er een relatie tussen mindfulness, mijn oma en huishoudelijke hulp.

Hoe kom ik van mijn angst af?

In deze aflevering beantwoord ik de meest gestelde vraag: 'Hoe kom ik van mijn angst af?'.

Hoe ga ik om met piekergedachten?

Ik bespreek een oplossing voor piekeren waar je waarschijnlijk nog niet aan had gedacht!

Hoe ga ik om met negativiteit op het werk?

Werkdruk, geklaag van collega's, gezeur over leidinggegevenden...wie kent het niet? In deze aflevering handvatten om hier anders mee om te gaan.

Het briljante inzicht van mijn oma

In deze aflevering vertel ik hoe het briljante inzicht van mijn oma ervoor zorgde dat ik anders omga met ergernis in het verkeer.

Hoe kan ik leren ontspannen?

In deze aflevering beantwoord ik weer een veelgestelde vraag. Deze keer: 'Hoe kan ik leren ontspannen?'