Videotraining: Zorg voor Jezelf Plan

"Ik wil graag relaxter leven, niet zo perfectionistisch zijn en minder moe. Nu ren ik voor een ander...dat wil ik niet meer."

Herken jij je hierin?

 • Je bent vaak moe en gaat maar door
 • Je kunt niet gewoon leven zonder steeds te piekeren of te twijfelen
 • Je gaat het liefst moeilijk dingen of mensen uit de weg
 • Je moet alles goed doen en zelf oplossen
 • Je wilt iedereen tevreden stellen, anders voel je je schuldig
 • Je schiet constant in de stress

Mijn verhaal

Ook ik heb mezelf jarenlang voorbijgelopen, tot en met lichamelijke klachten aan toe. Omdat ik vond dat ik alles goed moest doen, alles zelf moest oplossen, voor iedereen klaar moest staan.

Daarbij kwamen frustraties in mijn werk als psycholoog. Ik merkte dat bepaalde methodes niet werkten. Ik besloot op zoek te gaan naar een methode die wél werkt voor mensen met burn-out, angst, onzekerheid, vermoeidheid en pijn. Deze methode, de ACT-methode, veranderde ook mijn eigen leven compleet.

Ik geniet meer, heb rigoureuze keuzes gemaakt en een relaxed leven waarin ik beter voor mezelf zorg. Ik kan meer mezelf zijn en echt ontspannen. Dankzij deze ACT-methode.

Het is verdorie jouw leven

Met het Zorg voor Jezelf Plan leer jij ook de complete ACT-methode. Ik heb zelf ervaren hoe deze methode je leven verandert. Je gaat meer vanuit je gevoel leven. Meer ontspannen en in het nu zijn. Belangrijke keuzes maken. Doen wat je écht wilt.

Het is verdorie jouw leven! Je mag voor het beste gaan. Waarom niet? Maak het beste van jouw leven, op een manier die het beste werkt voor iedereen.

Het maakt niet uit in welke moeilijke situatie je zit. De ACT helpt juist op momenten dat positief denken niet lukt. En dat is wat ik je ga leren met het Zorg voor Jezelf plan

Videotraining: het Zorg voor Jezelf Plan

In deze Zorg voor Jezelf-videotraining heb ik alle kennis verzameld die ik in mijn 6 jaar als psycholoog heb opgebouwd. Je gaat hier zelf mee aan de slag maar krijgt ook toegang tot een Facebookgroep waar je met en van anderen leert. Daar beantwoord ik vragen van deelnemers.

 • Je leert meer jezelf en minder gespannen te zijn
 • Je kunt meer genieten van het leven
 • Je voelt je goed omdat je keuzes maakt die bij jou passen
 • Je durft uit je comfort-zone te treden
 • Je gaat beter voor jezelf zorgen, voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven
 • Je focust op je waarden en je eigen leven

9 weken met videolessen

Elke week krijg je van mij een aantal videolessen. Daarbij krijg je toegang tot een Facebookgroep waarin ik vragen beantwoord van deelnemers.

EENMALIGE INVESTERING 995 EURO INCL. BTWJa, ik meld me aan!
3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN 331,66 EURO INCLUSIEF BTWJa, ik meld me aan!
 • Een stuk goedkoper dan real life coaching. Zet je je 100 procent in? Dan haal je er hetzelfde uit: een ontspannen leven waar geen waas van somberheid overheen hangt
 • Levenslang toegang tot de videolessen en de Facebook-groep, voor persoonlijke vragen. Je hoeft dus geen dure uren te boeken bij een psycholoog.
 • Niet goed? Geld terug.

Wat zeggen andere deelnemers?

Vanmiddag het eindje gefietst wat ik ook vaak fietste toen ik net thuis zat met mijn burn out. ik kon niet eens een klein eindje wandelen. Dat is dus meer dan een half jaar geleden. Hoe anders voel me nu! Minder moe, relaxed en vrolijker. Minder moeten, aardiger voor mezelf zijn en meer voor mezelf opkomen. De mindfulness oefeningen helpen daar ook bij... leven in het nu! Mentaal erg veranderd dankzij de training.

Anneke
Anneke Verzorgende

Ik kwam in aanraking met ACT via Sandra. Acceptance en Commitment. Voor iemand die 50 jaar gewend was te leven met de spreuk: "Kom op, er is altijd wel wat moois te zien", en: "Wat geweest is is geweest, niet meer aan denken", viel het beslist niet mee.

Sandra leerde me de donkere kanten van het leven en mezelf onder ogen te zien, niet weg te moffelen, maar gewoon: accepteren dat het bij het leven hoort.

De stenen vaas die ik met mijn negatieve gedachten bewerkt heb kan ik nu met 'trots' bekijken. De stapel kaartjes met mooie momenten, geniet momentjes die het leven ook geeft, maar ook ik-ben-trots-op-mezelf momentjes die ik in de pot stop wordt steeds groter.

Het valt niet mee te accepteren dat ik niet meer ben die ik was, en niet meer kan wat ik altijd voor gewoon hield. Maar de mens die ik nu in de spiegel bekijk bevalt me steeds meer. Met de waarden waar ik nu mee leef gaat het steeds beter. Het is fijn te weten wat belangrijk voor me is. Nee zeggen wordt steeds makkelijker.

Luister naar je lichaam, zeggen ze dan. Dat van mij sprak Russisch zuchtte ik wel eens. Dankzij de training ga ik mezelf steeds beter 'leren lezen' . En ook dat heeft voordelen.

Nog steeds neem ik mijn spookjes letterlijk mee in mijn tas of jaszak. Ze herinneren me er op moeilijke momenten er steeds weer aan om goed naar mijn gedachten te luisteren: klopt het, of zijn het mijn angsten, of lage zelfbeeld wat zich nog even moet roeren. Wat is mijn doel, hoort het bij mijn waarden?

Bedankt Sandra!

Paula
Paula PB-er Gehandicaptenzorg

Ik ben er me van bewust dat ik elke dag mijn lessen volg van de cursus en dat helpt mij stapje voor stapje vooruit 🙂 regelmatig trainen ,als je iets wil bereiken in het leven is dat met alles zo :)Dank je wel Sandra voor deze in eenvoud en gemakkelijke cursus ,Ik kijk er elke dag naar uit <3 en raad het iedereen aan die onzeker en angstig is en weinig zelfvertrouwen heeft <3

Bernadette
Bernadette Ziektewet (Bejaardenverzorgster)

Ik heb het Zorg voor Jezelf plan doorlopen en sta nu heel anders in het leven. Ik denk vanuit mijn waarden en ben me bewust van de monsters onderweg. Het is een verademing om niet meer te vechten met de onzekerheid die ik had. Nu denk ik daar heel anders over. Het is veel logischer om te denken: die onzekerheid hoort gewoon af en toe bij me. Ik laat me er echter nu niet meer door tegenhouden! Ik doe wel wat ik belangrijk vind. Met die onzekerheid. Dus het programma heeft me echt heel goed gedaan. Zeker doen!

Patricia
Patricia Thuiszorgmedeweker

Ik ben heel erg geïnspireerd door het Zorg voor Jezelf Plan. De metaforen en video's zijn heel sprekend en treffend. Mijn verbazing steeg steeds meer naar mate de training vorderde. Mijn ogen ging echt open, wat heb ik al die tijd moeilijk gedaan! Nu weet ik waar mijn focus op ligt, en dat is zeker niet meer op de keuze stress die ik had en het gevoel om me niet kwetsbaar te durven opstellen. Hier ga ik nu anders mee om, waardoor het een stuk minder aanwezig is in mijn leven. Bedankt Sandra! Ik ben heel erg blij met de uitkomsten.

Tessa
Tessa Verpleegkundige

Dankjewel en ik vind het een hele leuke, leerzame cursus

Anja
Anja Administratief medewerker

Hoe gaan we te werk?

 • Je krijgt iedere week toegang tot de nieuwe lesweek
 • Je krijgt wekelijks opdrachten en oefeningen
 • Je kunt levenslang gebruik maken de wekelijkse coaching sessies van mij via Facebook Live in de besloten groep
 • Je kunt van tevoren je vragen per email stellen, dan beantwoord ik zo veel mogelijk vragen tijdens de wekelijkse Facebook Live coaching sessies
 • Je krijgt het Zorg voor Jezelf Dagboek om op een inspirerende manier aan de slag te gaan
 • Levenslange toegang tot Live Coaching en Updates
style-5-top-orange

Niet goed geld terug garantie

Ik weet zeker dat het Zorg voor Jezelf plan voor je gaat werken. Mocht je toch binnen 14 dagen na aanmelding niet tevreden zijn, dan krijg je, na het inzien van de huiswerkopdrachten, je volledige investering terug. Geen kleine lettertjes, geen vragen. Gewoon, hup. Geld terug. Dus je hebt niks te verliezen.

style-5-bottom
EENMALIGE INVESTERING 995 EURO INCL. BTWJa, ik meld me aan!
3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN 331,66 EURO INCLUSIEF BTWJa, ik meld me aan!
 • Een stuk goedkoper dan real life coaching. Zet je je 100 procent in? Dan haal je er hetzelfde uit: een ontspannen leven waar geen waas van somberheid overheen hangt
 • Levenslang toegang tot de videolessen en de Facebook-groep, voor persoonlijke vragen. Je hoeft dus geen dure uren te boeken bij een psycholoog.
 • Niet goed? Geld terug.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag meedoen aan het het Zorg voor Jezelf Plan maar zie op tegen de hoeveelheid.

Je kunt alles in eigen tempo doen. Als je 1 les per week wilt doen dan doe je dat. Als je alle lessen per week wilt doen dan doe je dat. Je kunt zo lang over de cursus doen als je wilt. Dit hoeft echt niet per se in 9 weken. Je bent daar zelf helemaal vrij in!

Je kunt zelfs het Zorg voor Jezelf Plan aanschaffen en over 3 maanden pas beginnen! Het tempo en wanneer je wat doet kan allemaal precies zoals het jou het beste uitkomt.

Wat is de meerwaarde van Facebook Live Coaching?

De meerwaarde van de live coaching video's is groot. Je kunt de hier je persoonlijke vragen kwijt die ik zal beantwoorden met een video waar je live bij kan zijn en/of je achteraf kunt terugkijken. (Dat mag ook anoniem maar in de Facebook groep zitten allemaal vrouwen die net als jij in t zelfde schuitje zitten en dus heb je eigenlijk alleen maar steun aan elkaar).

Je kunt hier ook de video's met vragen van anderen zien. Dat is dus videomateriaal waar je altijd toegang toe hebt. Ik ga daar heel specifiek en dieper in op jouw persoonlijke situatie.

Ook als je klaar bent met de cursus kun je terugvallen op de live coaching. Als je ergens tegenaan loopt kun je dus ook bijvoorbeeld nog over een jaar je vraag kwijt. Je behoudt altijd toegang, en daar zit vooral de meerwaarde in. Je hebt op lange termijn ook hulp/feedback/toegang tot het materiaal. Je kunt dat terugkijken als je denkt: hoe zat het ook al weer?

Bovendien zullen er altijd nieuwe vragen worden gesteld die ik weer met een video beantwoord. Dus er zijn altijd nieuwe waardevolle video's te vinden.

Ik start binnenkort bij een psycholoog om uit mijn burn-out te komen. Ik krijg daar reguliere cognitieve gedragstherapie. Is het te adviseren om gelijktijdig het Zorg voor Jezelf Plan te volgen of zou je adviseren om dit na het traject bij de psycholoog te doen?

Cognitieve gedragstherapie kan prima werken. Alleen ik vind, als psycholoog, dat de ACT-methode uit het Zorg voor Jezelf Plan net dat stukje extra biedt op het moment dat 'omdenken' niet werkt. De ACT-methode gaat je aanvullend nieuwe inzichten bieden en kan prima gelijktijdig worden gevolgd naast een regulier traject bij een psycholoog.

Het is wel belangrijk dat je er tijd voor maakt en wellicht is het handig dat je psycholoog weet dat je deze ACT-cursus volgt of gaat volgen. Jouw psycholoog mag mij altijd bellen voor meer info over het Zorg voor Jezelf Plan, mocht dit nodig zijn.

Kan ik vergoeding krijgen voor de kosten?

Ja, je kunt kosten voor een online cursus boven de 500 euro aftrekken van de belasting.

Bovendien heeft bijna iedere werkgever een budget voor scholing waar je jaarlijks gebruik van kunt maken.

Kan ik een factuur krijgen?

Ja, dat kan. Als je bijvoorbeeld voor je werkgever een factuur nodig hebt als bewijs dat je deze cursus hebt betaald om zo de kosten terug te krijgen, dan is dat geen enkel probleem.

 Ik weet niet zeker of dit wel geschikt is voor mij?

Als je echt twijfelt dan kunnen we telefonisch overleggen. Ik kan dan gratis een ACT-sessie in 10 minuten met je doen. Zodat je daarna direct weet of dit de juiste beslissing voor jou is. Neem hier contact met me op.