"Angst en onzekerheid verpesten mijn leven.  

Ik ben doodop en trek dit niet meer. Ik wil het anders."

Hoe je mét angst en onzekerheid toch een leuk leven kunt hebben

Videotraining + coaching om 100% jezelf te zijn en ultiem relaxed te leven

Zo voelde ik me ook

Ook ik heb mezelf jarenlang compleet voorbijgelopen, tot en met lichamelijke klachten aan toe. Omdat ik vond dat ik alles goed moest doen, alles zelf moest oplossen, voor iedereen klaar moest staan. Ik ging altijd maar door en lag elke avond uitgeteld op de bank. Ik was niet te genieten.

Daarbij kwamen frustraties in mijn werk als psycholoog. Ik merkte dat bepaalde methodes niet werkten. Ik besloot op zoek te gaan naar een methode die wél werkt voor mensen met burn-out, angst, onzekerheid, vermoeidheid en pijn. Deze methode, de ACT-methode, veranderde ook mijn eigen leven compleet.

Ik heb weer energie voor tien omdat ik rigoureuze keuzes heb gemaakt. Nu heb ik zin in elke dag! Ik begin de dag relaxed met een kopje thee, hoef ik nergens gestrest heen te jakkeren en doe ik mijn werk op de manier zoals dit het beste bij mij past. Ik heb een super relaxed leven waarin doe wat ik leuk vind. Ik kan 100% mezelf zijn, écht ontspannen en genieten van mijn leven. Dankzij deze ACT-methode.

Herken jij je hierin?

 • Je bent vaak doodmoe en gaat maar door
 • Je piekert en twijfelt over wat niet goed gaat, waardoor je slecht slaapt
 • Je gaat het liefst moeilijke gesprekken of vervelende mensen uit de weg
 • Je moét alles goed doen, zelf oplossen en je wordt boos op jezelf als dit niet lukt
 • Je wilt iedereen tevreden stellen, anders voel je je onwijs schuldig
 • Je schiet constant in de stress
 • Je bent alles gewoon helemaal zat

Het is verdorie jouw leven

Met de videotraining 'Zorg voor Jezelf' leer jij ook de complete ACT-methode. Ik heb zelf ervaren hoe deze methode compleet je leven verandert.

Je gaat meer vanuit je gevoel leven. Je leert afstand nemen van al die vervelende gedachten die je niet helpen, meer ontspannen en in het nu zijn. Belangrijke keuzes maken. Doen wat je écht wilt.

Het is verdorie jouw leven! Je mag voor het beste gaan. Waarom niet? Maak het beste van jouw leven, op een manier die bij jou past. Jouw klachten hoeven je leven echt niet langer te verpesten.

Het maakt niet uit in welke moeilijke situatie je zit. De ACT helpt juist op momenten dat positief denken niet lukt. En dat is wat ik je ga leren met dit zorg voor jezelf plan

Videotraining Zorg voor Jezelf

In deze Zorg voor Jezelf-videotraining heb ik alle kennis verzameld die ik in mijn 7 jaar als psycholoog en ACT-expert heb opgebouwd. Je gaat hier zelf mee aan de slag maar krijgt ook toegang tot de superwaardevolle Coaching Calls. Daar beantwoord ik ook persoonlijk jouw vragen en inspireer ik je al je het even moeilijk hebt.

 • Je leert 100% jezelf durven zijn waardoor je meer ontspannen bent
 • Je staat weer op volop genietend in het leven
 • Je voelt je onwijs goed omdat je nieuwe keuzes maakt die bij jou passen
 • Je durft uit je comfort-zone te treden waardoor trots kunt zijn op jezelf
 • Je gaat beter voor jezelf zorgen, voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven
 • Je focust op waar je wél invloed op hebt, namelijk: een leuk leven hebben

9 weken met videolessen

Elke week krijg je van mij een aantal videolessen. Daarbij krijg je toegang tot een Facebookgroep waarin ik vragen beantwoord van deelnemers.

De voordelen op een rij:

 • Een stuk goedkoper dan real life coaching. Zet je je 100 procent in? Dan haal je er hetzelfde uit: een ontspannen leven waar geen waas van somberheid overheen hangt
 • Half jaar toegang tot de 2 wekelijkse Coaching Calls voor je vragen en ter inspiratie. Je hoeft dus geen dure uren te boeken bij een psycholoog.
 • Levenslang toegang tot de videotraining, updates en opnames Coaching Calls.
 • Niet goed? Geld terug.
EENMALIGE INVESTERING 1295 EURO INCL. BTWKlik hier om toegang te krijgen
3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN 431,67 EURO INCLUSIEF BTWKlik hier om toegang te krijgen

Wat zeggen andere deelnemers?

"Vanmiddag het eindje gefietst wat ik ook vaak fietste toen ik net thuis zat met mijn burn out. ik kon niet eens een klein eindje wandelen. Dat is dus meer dan een half jaar geleden. Hoe anders voel me nu! Minder moe, relaxed en vrolijker. Minder moeten, aardiger voor mezelf zijn en meer voor mezelf opkomen. De mindfulness oefeningen helpen daar ook bij... leven in het nu! Mentaal erg veranderd dankzij de training."

Anneke (36)
Anneke (36) Verzorgende

"Heldere en praktische snelcursus die je helpt je doelen op te stellen en er gelijk mee aan de slag te gaan!! Waardevolle aanvulling op andere gevolgde therapieën. Voor mij het meest bruikbare wat ik heb gehad!"

Dionne (42)
Dionne (42)

"Ik kwam in aanraking met ACT via Sandra. Acceptance en Commitment. Voor iemand die 50 jaar gewend was te leven met de spreuk: "Kom op, er is altijd wel wat moois te zien", en: "Wat geweest is is geweest, niet meer aan denken", viel het beslist niet mee.

Sandra leerde me de donkere kanten van het leven en mezelf onder ogen te zien, niet weg te moffelen, maar gewoon: accepteren dat het bij het leven hoort.

De stenen vaas die ik met mijn negatieve gedachten bewerkt heb kan ik nu met 'trots' bekijken. De stapel kaartjes met mooie momenten, geniet momentjes die het leven ook geeft, maar ook ik-ben-trots-op-mezelf momentjes die ik in de pot stop wordt steeds groter.

Het valt niet mee te accepteren dat ik niet meer ben die ik was, en niet meer kan wat ik altijd voor gewoon hield. Maar de mens die ik nu in de spiegel bekijk bevalt me steeds meer. Met de waarden waar ik nu mee leef gaat het steeds beter. Het is fijn te weten wat belangrijk voor me is. Nee zeggen wordt steeds makkelijker.

Luister naar je lichaam, zeggen ze dan. Dat van mij sprak Russisch zuchtte ik wel eens. Dankzij de training ga ik mezelf steeds beter 'leren lezen' . En ook dat heeft voordelen.

Nog steeds neem ik mijn spookjes letterlijk mee in mijn tas of jaszak. Ze herinneren me er op moeilijke momenten er steeds weer aan om goed naar mijn gedachten te luisteren: klopt het, of zijn het mijn angsten, of lage zelfbeeld wat zich nog even moet roeren. Wat is mijn doel, hoort het bij mijn waarden?

Bedankt Sandra!"

Paula (54)
Paula (54) PB-er Gehandicaptenzorg

"Ik ben er me van bewust dat ik elke dag mijn lessen volg van de cursus en dat helpt mij stapje voor stapje vooruit 🙂 regelmatig trainen ,als je iets wil bereiken in het leven is dat met alles zo :)Dank je wel Sandra voor deze in eenvoud en gemakkelijke cursus ,Ik kijk er elke dag naar uit <3 en raad het iedereen aan die onzeker en angstig is en weinig zelfvertrouwen heeft <3"

Bernadette (42)
Bernadette (42) Ziektewet (Bejaardenverzorgster)

"Ik heb het plan doorlopen en sta nu heel anders in het leven. Ik denk vanuit mijn waarden en ben me bewust van de monsters onderweg. Het is een verademing om niet meer te vechten met de onzekerheid die ik had. Nu denk ik daar heel anders over. Het is veel logischer om te denken: die onzekerheid hoort gewoon af en toe bij me. Ik laat me er echter nu niet meer door tegenhouden! Ik doe wel wat ik belangrijk vind. Met die onzekerheid. Dus het programma heeft me echt heel goed gedaan. Zeker doen!"

Patricia (43)
Patricia (43) Thuiszorgmedeweker

"Ik weet nu waar mijn focus op ligt, en dat is zeker niet meer op de keuze stress die ik had en het gevoel om me niet kwetsbaar te durven opstellen. Ik durf nu meer open te zijn en kan makkelijker kiezen, waardoor de stress een stuk minder aanwezig is in mijn leven. Bedankt Sandra!"

Tessa (30)
Tessa (30) Verpleegkundige

"De ACT Zorg voor Mezelf heeft mij inzicht verschaft in mijn denken. Het leren op afstand bekijken van mijn gedachten. Krijg er energie van om mee bezig te zijn. Loop nu beetje vast door conflict tussen mijn gevoel en toch wat wenselijk is oftewel mijn monster! Dus ik moet mij iedere keer afvragen is dit gewenst of is dit echt van mij! En dat helpt enorm."

Marleen (51)
Marleen (51) Lerares

"Dankjewel en ik vind het een hele leuke, leerzame cursus. Ik voel me energieker en rustiger."

Anja (48)
Anja (48) Administratief medewerker

"Ik ben overdag wel al meer ontspannen. Mijn relatie met mijn ouders heeft door jouw hulp een heel nieuwe wending gekregen.Ik help nu op een heel andere manier, heb goede gesprekken met mijn moeder en kan voldoende steun geven aan mijn vader. Mijn schuldgevoel is sterk verminderd. Ik heb ook de indruk dat ik er nu echt voor hen kan zijn."

Arlette (50)
Arlette (50) Lerares

Hoe werken de Coaching Calls?

 • Je krijgt iedere week toegang tot de nieuwe lesweek met video's, opdrachten en oefeningen
 • Deelname aan de Coaching Calls kan 100% anoniem
 • Je kunt een half jaar meedoen aan de Coaching Calls, twee keer per week.
 • Je kunt van tevoren je vragen per email stellen, dan beantwoord ik je vraag tijdens de wekelijkse Coaching Calls
 • Tijdens de Coaching Calls inspireer ik je met prikkelende vragen en praktische oefeningen
 • Je neemt deel aan de Coaching Calls (anoniem) via de chat.
 • Tijdens de Coaching Calls help ik je waar je nu mee zit, zodat je direct verder kunt.
 • Kun je er niet altijd bij zijn? Je ontvangt een opname met levenslange toegang van alle Coaching Calls.
 • Levenslange toegang tot de videotraining, updates en opnames van de Coaching Calls.
 • Je krijgt het Zorg voor Jezelf Dagboek om op een inspirerende manier aan de slag te gaan

Dit is wat deelnemers over de Coaching Calls zeggen:

"De call was zeker waardevol. Dank je voor de tips, ik voel me al een stuk rustiger. Het helpt me echt. Ik heb echt steun gehad aan jouw tips. Ik was een stuk minder zenuwachtig dan ik had verwacht. Ik heb ook vragen durven stellen. "

Miranda (36)
Miranda (36) Zorgmedewerker

"Of de call waardevol was. Nou....zeker weten!
Wat ben ik blij dat mijn pad het jouwe heeft doorkruist!
Ik ga de opname zeker nog terugkijken. Ook wat je met X besprak was voor mij heel waardevol! Ik heb al veel therapie gehad. En nu heb ik bij jou voor het eerst het gevoel dat dit alles de doorbraak pas echt gaat geven."

Liselotte (64)
Liselotte (64)

"Mooie manier om zo begeleid te worden, was echt fijn Sandra!"

Lia (63)
Lia (63) Vrijwilliger

"Gisteren was deze combinatie van factoren een grote warboel en die heb jij nu ontrafelt."

Liselotte (64)
Liselotte (64)

De voordelen op een rij:

 • Een stuk goedkoper dan real life coaching. Zet je je 100 procent in? Dan haal je er hetzelfde uit: een ontspannen leven waar geen waas van somberheid overheen hangt
 • Half jaar toegang tot de 2 wekelijkse Coaching Calls voor je vragen en ter inspiratie. Je hoeft dus geen dure uren te boeken bij een psycholoog.
 • Levenslang toegang tot de videotraining, updates en opnames Coaching Calls.
 • Niet goed? Geld terug.

EENMALIGE INVESTERING 1295 EURO INCL. BTWKlik hier om toegang te krijgen
3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN 431,67 EURO INCLUSIEF BTWKlik hier om toegang te krijgen

Veelgestelde vragen

Ik wil graag meedoen aan het het Zorg voor Mezelf Plan maar zie op tegen de hoeveelheid.

"Je kunt alles in eigen tempo doen. Als je 1 les per week wilt doen dan doe je dat. Als je alle lessen per week wilt doen dan doe je dat. Je kunt zo lang over de cursus doen als je wilt. Dit hoeft echt niet per se in 9 weken. Je bent daar zelf helemaal vrij in!

Je kunt zelfs de videotraining aanschaffen en over 3 maanden pas beginnen! Het tempo en wanneer je wat doet kan allemaal precies zoals het jou het beste uitkomt want je hebt levenslang toegang. Ook tot alle updates."

Wat is de meerwaarde van Coaching Calls?

"De meerwaarde van de Coaching Calls is groot. Je kunt de hier je persoonlijke vragen kwijt die ik zal beantwoorden in een Call waar je live bij kan zijn en/of je achteraf kunt terugkijken. Dat kan en mag ook anoniem! Ik zal je ook inspireren met voorbeelden en praktische oefeningen.

Ik ga daar heel specifiek en dieper in op jouw persoonlijke situatie. Zonder dat iemand weet dat het over jou gaat. Zodat je direct weer verder kan.

Je behoudt levenslang toegang tot de opnames van de Coaching Calls. Zodat je gemiste Calls kunt terugkijken of gewoon als je weer even inspiratie nodig hebt.

Je hoeft geen vragen te stellen als je die niet hebt, je mag ook gewoon luisteren en meekijken ter inspiratie."

Ik start binnenkort bij een psycholoog om uit mijn burn-out te komen. Ik krijg daar reguliere cognitieve gedragstherapie. Is het te adviseren om gelijktijdig het Zorg voor Jezelf Plan te volgen of zou je adviseren om dit na het traject bij de psycholoog te doen?

"Cognitieve gedragstherapie kan prima werken. Alleen ik vind, als psycholoog, dat de ACT-methode uit de Zorg voor Jezelf videotraining net dat stukje extra biedt op het moment dat 'omdenken' niet werkt. De ACT-methode gaat je aanvullend nieuwe inzichten bieden en kan prima gelijktijdig worden gevolgd naast een regulier traject bij een psycholoog."

"Het is wel belangrijk dat je er tijd voor maakt en wellicht is het handig dat je psycholoog weet dat je deze ACT-cursus volgt of gaat volgen. Jouw psycholoog mag mij altijd bellen voor meer info over deze videotraining, mocht dit nodig zijn."

Kan ik vergoeding krijgen voor de kosten?

"Ja, je kunt kosten voor een online cursus boven de 500 euro aftrekken van de belasting.

Bovendien heeft bijna iedere werkgever een budget voor scholing waar je jaarlijks gebruik van kunt maken."

Kan ik een factuur krijgen?

"Ja, dat kan. Als je bijvoorbeeld voor je werkgever een factuur nodig hebt als bewijs dat je deze cursus hebt betaald om zo de kosten terug te krijgen, dan is dat geen enkel probleem."

Ik weet niet zeker of dit wel geschikt is voor mij?

"De ACT-methode is geschikt voor iedereen en iedere situatie. Motivatie is wel heel belangrijk. Ben je niet echt gemotiveerd, wil het niet echt anders? Dan is dit niet geschikt voor jou.

Mocht je nog andere vragen hebben, kunnen we telefonisch overleggen. Ik geef dan een gratis 1 op 1-sessie, waarin we samen je mogelijkheden en knelpunten onderzoeken. Zodat je daarna direct weet of dit de juiste beslissing voor jou is. Neem hier contact met me op."

Ik heb wel eens eerder een online training gedaan en toen was de betaalde training het zelfde als wat er gratis werd weggeven.

In deze videotraining herhaal ik alleen de gratis video's van de Eye Opener Challenge omdat niet iedereen deze challenge gedaan heeft. Deze video's zijn alleen een aanvulling en bedoelt als introductie.

In de Zorg voor Jezelf training vind je verder géén herhaling van gratis info. Dat kan ook niet want er zit een opbouw in die je stap voor stap verder helpt. Alles wat je leert is nieuw en verdiepend.

Ja ik doe mee! Waar kan ik me aanmelden?

Kies je betalingstermijn van eenmalige betaling of betaling in 3 termijnen en klik op de blauwe knop van je keuze onderaan deze pagina.

Dit is te duur voor mij, heb je iets goedkopers?

Jazeker. Check hier het speciale aanbod voor mijn 'Leren Loslaten' training!

style-5-top-orange

Niet goed geld terug garantie

Ik weet zeker dat deze methode en videotraining voor je gaat werken. Mocht je toch binnen 14 dagen na aanmelding niet tevreden zijn, dan krijg je, na het inzien van de huiswerkopdrachten, je volledige investering terug. Geen kleine lettertjes, geen vragen. Gewoon, hup. Geld terug. Dus je hebt niks te verliezen.

style-5-bottom
EENMALIGE INVESTERING 1295 EURO INCL. BTWKlik hier om toegang te krijgen
3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN 431,67 EURO INCLUSIEF BTWKlik hier om toegang te krijgen