Gratis online masterclass

'STOP MET POSITIEF MOETEN ZIJN'

Door: Sandra Aagenborg, Psycholoog MSc

Dit webinar wordt momenteel niet gegeven maar je kunt de gratis video van dit webinar wel direct bekijken. Klik op de rode knop.

Bekijk deze intro-video:

Dit is wat je in 45 minuten gaat ontdekken:

De 3 redenen waarom je beter kunt stoppen met perse positief te ‘moeten’ zijn

Hoe positief denken je stress kan verergeren

Welk idioot simpele feit over onze hersenen positief denken absoluut onmogelijk maakt

De misleidende reden waarom het positief denken bij anderen wél lukt

Welke tegendraadse methode je wél helpt. Juist als je al van alles al geprobeerd hebt

De 6 bevrijdende inzichten die alles in je leven makkelijker maken

Klaar om meer te ontdekken?

Meld je aan voor deze masterclass. Al 7503 anderen gingen je voor.

Podcast van Mentaal Sterk met Sandra

Wie ben ik

Over Sandra

Ik ben Sandra. Ik heb mijn eigen praktijk in Schore (Zeeland) en ben erkend als psycholoog bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ.

Op sociale media moeten we altijd maar geweldig zijn en grootse dingen doen. Blijkbaar ben je dan pas gelukkig.

Ik zie dat anders. In mijn psychologenpraktijk en in mijn eigen leven is een leven zonder spanning, angst of vermoeidheid niet realistisch.

Ik help je op een tegendraadse manier omgaan met gepieker en moeilijke gevoelens. Zonder dat je eerst perse positief ‘moet’ denken of eerst een berg met zelfvertrouwen moet hebben.

Meest gestelde vragen

Ja, dit is een live masterclass en duurt 45 minuten. Daarna neem ik nog de tijd om live vragen te beantwoorden.

Jij ziet en hoort mij. Ik zie en hoor jou niet. Ik zie alleen de chat. Dus als je iets typt in de chat dan zie ik je naam en berichtje. De chat staat altijd op privé dus alleen ik zie jouw berichtje of vraag. Vragen uit de chat beantwoord ik live zodat iedereen die kan horen.

Ja, je kunt live je vragen stellen. Ik zal je vragen aan het einde van de masterclass beantwoorden.

Tijdens de opname kun je ook vragen via de chatbox stellen. Deze vragen komen bij mij per mail binnen. Die vragen beantwoord ik binnen 2 uur.

Je kunt deze masterclass eenvoudig volgen vanaf je mobiele telefoon, laptop of tablet. Je krijgt hiervoor een mail met inloglink. Check je spam als je die niet direct in je inbox ziet verschijnen.

sandravideo
Icoon Loslaten-5

Katrien

28 jaar

"Ik ben al al die 'kijk positiviteit' kotsbeu. Dat werkt gewoon niet bij me. Het werkt als ik de dingen mag laten zijn, ook de minder goeie dingen. En dat trok me aan bij jou.
Ik heb jouw webinar gevolgd en heel veel was herkenbaar voor me. "

Icoon Loslaten-3

Christel

37 jaar

"Het was super hoe je het deed, daarbij al meer inzichten en mooie bevestigingen ivm wat jij allemaal zei. Ik werk al jaren aan mij zelf, maar soms is een nieuwe frisse blik nodig, zoals jij dat hebt gedaan vandaag."

Icoon Loslaten-3

Anoniem

Kunstenaar

"Het heeft iig geholpen met het relativeren. Ook stukje bewustwording gegeven dat het leven niet pas begint na het wegwerken van maar dat elk stapje bijdraagt tot...
Tot nu leef(de) ik nogal in en vanuit de kramp ‘niemand mag merken dat...’ maar het is er wel, je aanpak om dus te werken met en vanuit de situatie zoals die is vind ik eerlijk en maakt dat dingen inderdaad meer haalbaar worden.
Dank je dus voor het helpen in dat proces!"

Icoon Loslaten-5

Margo

39 jaar

"Dank voor je webinar gisteren, ik heb er enorm veel aan gehad. Door jouw webinar weet ik weer wat mijn kracht is. Ik ga aan de slag met de stappen en de daarbij behorende vragen en voel me weer een stuk sterker. Dat ik ontslag heb genomen, heb ik uiteindelijk zelf gedaan en daar ben ik nu trots op in plaats van twijfelachtig. Dank daarvoor. Fijn dat jij er bent en mensen zoals ik verder kan helpen!"

Klaar voor persoonlijke groei?

Meld je aan voor mijn masterclass. Al 7503 anderen gingen je voor.

Scroll naar top