Videotraining

'Mentaal Sterkmet Sandra'

Voel je je ook gevangen in je eigen leven?

Soms overkomt het je. Een life-changing moment waarvan je later pas doorhebt hoe belangrijk dit moment voor je is geweest. Als ik terug ga naar 3 december van 2015 om 13.45 uur uur dan was dat het life-changing moment dat voor mij alles heeft veranderd.Ik voelde me daarvoor compleet gevangen in mijn eigen leven.
Logo zonder tekst
Ik stond op en kon eigenlijk meteen wel janken van frustratie over alles wat moest. Ik dacht meteen: ‘Ik moet opschieten, ik moet naar mijn werk en ik moet op tijd komen, want wat denken ze anders wel niet van me’.
Logo zonder tekst
Een uur na het opstaan had ik al enorme stress opgebouwd. Ik zat altijd met een hoge hartslag en buiten adem in de auto. Want ik moest van mezelf het huis opgeruimd achterlaten. In een race tegen de klok liep ik als een gek de ontbijtboel op te ruimen en bedden op te maken.
Logo zonder tekst
En in de auto was ik ook een kampioen in me druk maken over wat ik die dag allemaal moest doen. ‘Ik moet die en die opdracht goed doen en vandaag af hebben, anders denken ze dat ik dit werk helemaal niet kan’, dacht ik dan. Vooral vergaderingen vond ik onwijs spannend want ik kreeg soms een knalrode kop als ik iets moest zeggen.
Logo zonder tekst
Tegen het einde van de middag, net als ik alles wat ik op het werk moest doen af had, sloeg de volgende onrust toe. Ik moest snel naar huis om mijn zoontje van de buitenschoolse opvang te halen, eten maken en weer het huis opruimen.

Ik deed te veel en van alles door elkaar. Ik verloor regelmatig het overzicht en voelde chaos in mijn hoofd. Daardoor ging ik me nóg gestrester voelen. Ik kreeg vaak niet alles af en daardoor baalde ik ook nog eens van mezelf.

’s Avonds lag ik uitgeput op de bank met pijn in mijn nek, schouders en rug. Ik kon niks meer. Maar ik moest eigenlijk ook nog leuk zijn voor mijn partner en kind. En dat lukt niet.

Sterker nog, ik snauwde hen af. Daardoor voelde ik me niet alleen doodop maar ook gefrustreerd en teleurgesteld in mezelf. Ik had eigenlijk alles maar voelde me totaal niet gelukkig.

Zelfs als ik vrij had, zat mijn dag vol met van alles wat ik moest. Het huishouden, de was, boodschappen. Alles was perfect in orde. Maar ik deed eigenlijk niks leuks. Over alles zat een waas van vermoeidheid en somberheid.

Ik was alleen maar bezig met zorgen dat anderen het naar hun zin hebben, ‘gewoon’ maar keihard doorwerken om niet aan mezelf te hoeven denken.

1V8A9095

Hoe dit moment met een topexpert alles voor mij veranderde...

Ik was toen aan het werk als psycholoog en hielp mensen met chronische pijn. En dat ging ook niet helemaal lekker. Ik had niet het gevoel dat ik iedereen even goed kon helpen met de kennis die ik toen had.

Ik ging op zoek naar een methode die wél werkte. Ik vond een vrij nieuwe therapievorm: de ACT-methode. Ik mocht van mijn werkgever naar een 2-daagse training. Ik was nieuwsgierig en had al kleine beetjes uit deze methode toegepast.

Ik had toen nog geen enkel idee wat deze methode voor een mega impact op mijn leven zou hebben.

Ik wist alleen maar dat het me enorm aansprak.

Waarom? Dat leg ik straks uit.

De 2-daagse training werd niet door zomaar iemand gegeven. Maar door Dr. Karlijn Schreurs. Topexpert in de ACT- methode en auteur van meerdere boeken over deze methode.

Op een gegeven moment mocht ik een oefening met haar doen voor de groep. Met knikkende knieën ging ik voor de groep zitten op een stoel. Ik vond het eng. Daardoor ging ik juist heel stoer doen. Ik dacht stiekem (en heel dom):

Ik houd me sterk, ik laat niks merken”.

Hoe anders liep dat. Ze stelde me een aantal rake vragen en binnen 10 minuten had ze mijn kwetsbare kern geopend. Ik kon niet anders dan eerlijk antwoorden en vertellen hoe slecht het met me ging.

Door dat gesprek werden mijn ogen geopend. Ik zag toen ineens helder waar het compleet mis ging. En waar ik écht naar toe wilde.

Wat?! Hoe dééd ze dat? In TIEN minuten!

Ik was echt omver geblazen.

Maar ik wist: dit gaat mijn leven én dat van vele anderen veranderen. Hier ‘moet’ ik iets mee!

STEL DAT DIT VOOR JOU OOK MOGELIJK ZOU ZIJN...

En eerlijk is eerlijk, ik hielp anderen en ik herkende mezelf in hun. Ook perfectionisten en altijd maar doorgaan mét pijn.

Zo kon ik toch niet doorgaan?

Dus ik ging stap voor stap de ACT-methode toepassen bij anderen. En ondertussen deed ik 5 extra verdiepende trainingen en liet mezelf coachen in de ACT door een andere topexpert uit België, Sara Bosman van de ACT-academie.

Wat er toen gebeurde was bizar.

Ik zag anderen dankzij mijn hulp enorme stappen maken. Ze namen beslissingen die hun leven compleet veranderden.

Zo voelde Tamara zich bevrijd toen ze toegaf aan haar diepste wens om met kinderen te werken en met haar loondienst contract stopte om haar eigen drum-coach bedrijfje voor kinderen te beginnen.

tamara-transparant

Zo lukte het Marian om in haar werk zich te richten op het contact met de ouderen en daarvan te genieten in plaats van zich kapot te ergeren aan collega’s en alle taken van hen over te nemen. En daardoor was ze meer ontspannen en had ze veel minder pijn in haar rug.

Het lukte het Erik om rust in zichzelf te vinden. Hij weet nu dat hij goed is zoals hij is. Hierdoor kan hij de controle beter loslaten en weer genieten van de kleine dingen in het leven.

Ondertussen had ik nog nooit zoveel plezier gehad in mijn werk. Want het werkte zo goed bij anderen! Het gaf me zo mega veel energie om te zien hoe anderen zich lekkerder in hun vel gingen voelen, meer ontspannen werden en meer voor zichzelf durfden op te komen.

En al die tientallen transformaties van anderen, plus alles wat ik leerde doordat ik zélf gecoached werd in de ACT, inspireerde mij ook enorm om in mijn eigen leven keuzes te maken.

Ik heb nu geen werkdruk meer. Omdat ik stopte met het werken in loondienst. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen en heb dit online initiatief genomen waarin ik alles van mezelf en mijn creativiteit kwijt kan. Op mijn manier.

Ik heb weer energie voor tien omdat ik die rigoureuze keuzes heb gemaakt.

"Nu heb ik zin in elke dag!"

Ik begin de dag relaxed met een kopje thee, hoef nergens gestrest heen te jakkeren en ik doe mijn werk op de manier zoals dit het beste bij mij past.

Ik heb een super relaxed leven waarin doe wat ik leuk vind. Ik kan 100% mezelf zijn, écht ontspannen en genieten van mijn leven. Dankzij deze ACT-methode.

Ging dat zonder problemen of zorgen? Natuurlijk niet.

Ging dat van de één op de andere dag? Nee, ook niet.

Ik heb heel wat hobbels genomen. Maar dankzij de bijzondere tegendraadse aanpak van de ACT voel ik me bevrijd van alle onzekerheden die me normaal tegenhielden. Zodat ik er echt voor kon gaan.

En nu het goede nieuws: JIJ kunt OOK een leven voor jezelf creeeren waarin je (weer) volop kunt genieten!

voor op salespage

Waarom deze videotraining nu belangrijk voor je is

Je ontdekt hoe je:

Logo zonder tekst
...al die negatieve gedachten op afstand kunt houden, zonder dat je perse positief 'moet' denken
Logo zonder tekst
...jouw leven kunt gaan invullen met leuke dingen waar je blij van wordt
Logo zonder tekst
...makkelijker je doelen kunt gaan behalen, zodat je steeds meer vertrouwen in jezelf krijgt
Logo zonder tekst
...meer voor jezelf kunt opkomen
Logo zonder tekst
...liever en vriendelijker voor jezelf kunt zijn
Logo zonder tekst
...beter kunt slapen en meer energie overhoudt
Logo zonder tekst
...meer in het NU leeft en meer kunt genieten
Logo zonder tekst
...meer rust in je hoofd en je leven creëert
Logo zonder tekst
...een depressie of somberheid lichter en draaglijker kunt maken
Logo zonder tekst
...voor jezelf durft te kiezen zonder dat je je egoïstisch voelt
Logo zonder tekst
...overprikkeling vanuit hooggevoeligheid kunt voorkomen
Logo zonder tekst
...los kunt laten wat anderen van je denken
Logo zonder tekst
...kunt stoppen met altijd maar doorgaan
Logo zonder tekst
...kunt stoppen met anderen niet teleur te stellen
Logo zonder tekst
...je voorkomt dat angsten, paniek of jaloezie je leven blijft beheersen
Logo zonder tekst
...je bevrijd kunt voelen van alle moeilijke gevoelens die je nu blokkeren om te doen wat je wilt
Logo zonder tekst
...dankbaar kunt zijn en weer kunt genieten van de kleine en leuke dingen
Logo zonder tekst
...kunt voorkomen dat je worsteling met negatieve gedachten je in de war brengt of je onzeker maakt
Logo zonder tekst
...je minder snel gekwetst en gefaald voelt
Logo zonder tekst
...je dichter bij jezelf kunt blijven als je kritiek krijgt
Logo zonder tekst
...je zekerder in het leven kunt staan als je een laag zelfbeeld hebt
Logo zonder tekst
...je de hoge eisen aan jezelf kunt verlagen
Mentaal Sterk met Sandra

Arlette

50 jaar

"Deze videotraining is zo waardevol voor mij. Dit geeft mij zoveel nieuwe inzichten en het gevoel dat ik niet alleen met problemen worstel.

Op de ene of andere manier kan ik wat daar gezegd wordt, toepassen op situaties uit mijn leven.

Dus dank je wel voor alles wat je doet!

Je doet dat super goed! ;-)."

Icoon Loslaten-5

Liselotte

64 jaar

"De videotraining fantastisch. Jij bent in staat mijn situatie precies aan te voelen en dat zie ik in de training terug. Ik heb er geen seconde spijt van en weet gewoon dat ik met behulp van deze training mijn doelen ga bereiken.

De training leert je tot in detail wat je kunt doen. En geloof me...ik ben bijna 65 jaar. Heb veel trainingen en therapie gehad. Maar deze ACT methode is het helemaal voor mij. Ik wil de rest van mijn leven anders leven. Ik vertrouw 100 % op de ACT methode!

Jij geeft jezelf. Je bent echt en puur. En vooral...betrokken. Dat heb ik zo vaak anders meegemaakt.

Ik heb maar een klein WAO uitkering. Maar echt...geef jezelf dit cadeau. Al moet je er andere dingen voor laten. Wat is er kostbaarder dan investeren in jezelf?

Ik wil het wel van de dagen schreeuwen. Doe het!"

Dit is hoe we te werk gaan...

Logo zonder tekst
Je krijgt het complete stappenplan van de ACT-methode waardoor je direct helderheid en overzicht krijgt in je leven en jouw nieuwe levenswijze kunt gaan toepassen.
Logo zonder tekst
De training is zo ingericht dat je zo snel mogelijk stappen gaat maken en verandering gaat voelen.
Logo zonder tekst
Je komt in de ‘Mentaal Sterk’ online Community. Dit is een besloten groep met deelnemers aan de videotraining. Hierin kun je met elkaar delen wat werkt. Super inspirerend want zeg nou zelf: Hoe vaak kun jij in je dagelijkse leven écht levelen met mensen die zich hetzelfde voelen als jij?
Logo zonder tekst
Je kunt de training volgen waar je wilt en in je eigen tempo. Waar de één binnen een week al nee durft te zeggen doet een ander dit op een rustiger tempo. Het belangrijkste is dát je stappen zet en wanneer je dat doet is natuurlijk helemaal aan jezelf.
Logo zonder tekst
Je kunt starten wanneer je maar wilt en krijgt levenslang toegang tot de videotraining en updates zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen.
Logo zonder tekst
Je brein is het krachtigste hulpmiddel op aarde. Er is geen geldbedrag dat het ooit zou kunnen kopen of reproduceren. Daarom ontdek je de kracht van je verstand. We nemen de tijd om op afstand naar je verstand te kijken, want het ontdekken van hoe je je verstand kunt managen is dé belangrijkste vaardigheid die je in het leven nodig hebt om je duizenden malen beter te voelen.
Logo zonder tekst
Je krijgt een Mentaal Sterk werkboek. Het is heel belangrijk dat er een werkboek is omdat je verstand in rondjes draait met dezelfde ideeën. En als je dit niet uit je verstand haalt door het op te schrijven en ernaar te kijken dan zie je je eigen gedachten niet in perspectief. Dus opdrachten uitschrijven in je werkboek is wat het zo ontzettend krachtig maakt.
Logo zonder tekst
Je krijgt Mp3 oefeningen. Deze oefeningen helpen je uit je hoofd naar je gevoel te gaan en in het nu te leven.
Logo zonder tekst
Je ontdekt de tegendraadse manier om anders met je emoties en gevoel om te gaan. Emotioneel management is noodzakelijk om vooruitgang te boeken en je bevrijd te voelen van moeilijke emoties die je nu blokkeren.
Logo zonder tekst
Ten slotte is het nodig om tot actie over te gaan. En daarvoor maken we een plan met doelen zodat je resultaten gaat behalen en verschil gaat merken tussen de oude en de nieuwe jij.

Overtuigd? Meld je dan nu aan en krijg direct toegang tot de Mentaal Sterk met Sandra videotraining

1V8A9124
1V8A8883

Hallo, ik ben Sandra

Ik ben Sandra Aagenborg, gezondheidspsycholoog MSc met mijn eigen praktijk. Met mijn man, zoontje, hond Buckie en onze kat Siep woon ik heerlijk in Zeeland.

Ik weet hoe hoog de druk is als je altijd eerst voor de ander zorgt. Jarenlang heb ik mezelf voorbijgelopen. Omdat ik vond dat ik alles goed moest doen, alles zelf moest oplossen, voor iedereen klaar moest staan.

Ik kreeg steeds meer lichamelijke problemen: pijn aan rug, schouders en knieën, kaakproblemen. Ik stagneerde letterlijk aan alle kanten en toch ging ik door. Daarbij kwamen frustraties in mijn werk als psycholoog. Ik merkte dat bepaalde methodes niet werkten.

Ik besloot op zoek te gaan naar een methode die wél werkt voor mensen met burn-out, angst, onzekerheid, vermoeidheid en pijn. Deze methode, de ACT-methode, veranderde ook mijn eigen leven compleet.

Ik pas zelf ook toe wat ik andere mannen en vrouwen leer. Ik maak bewuste keuzes, durf te vertrouwen op mijn gevoel en te doen wat goed voor me is. Daarna kan ik de ander des te beter helpen. Want dat is wat ik het liefste doe.

DIT IS IETS VOOR JOU ALS ...

Beter voor jezelf wilt zorgen zonder dat het egoïstisch voelt

Over 6 maanden wilt terug kijken op een tijd waarin je leven verandert is naar een relaxter leven

Positief denken niet (meer) lukt

Je je snel schuldig voelt en moeite hebt met nee zeggen

moeite hebt met loslaten van de controle

Een kampioen in piekeren bent

Je moeilijk het verleden kunt loslaten

Je vaak (of altijd) negatief over jezelf denkt

Je weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde hebt

Je last hebt van allerlei angsten hebt die je tegenhouden om leuke dingen te doen

Je snel in de stress schiet

Je niet weet wat je het allerbelangrijkste in je leven vindt en wat voor jou het leven de moeite waard maakt

Het je maar niet lukt om je dromen werkelijkheid te maken

Je moeilijke dingen blijft uitstellen

Snel boos bent

Moeite hebt om je kwetsbaar op te stellen

Gewoon maar doorgaat ondanks lichamelijke klachtens

Het je maar niet lukt om tot actie te komen

Je jezelf makkelijk omlaag praat

Je tot hier hebt gelezen en je 1 of meerdere dingen herkend hebt

Dat zegt mij dat je iemand bent die wilt veranderen en mensen die serieus willen veranderen grijpen deze kans met beide handen aan.

DIT IS NIKS VOOR JOU ALS ...

Je niet gemotiveerd bent om te veranderen

Je niet bereid bent om geld, tijd en energie in jezelf te investeren

Je op een ‘beter moment’ blijft wachten

Je alleen maar hoopt dat het vanzelf beter gaat

Je bent niet bereid bent om verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen

Je anderen de schuld geeft van jouw problemen

Overtuigd? Meld je dan nu aan en krijg direct toegang tot de Mentaal Sterk met Sandra videotraining

Meest gestelde vragen

Het is een ontzettende belemmerende gedachte om te denken dat dit niet voor jou van toepassing is. De ACT-methode is geschikt voor iedereen en iedere situatie. Of je nu een perfectionist bent, je onzeker voelt of last hebt van sombere of angstige gedachten. Of in een burn-out zit of al een burn-out hebt gehad. Misschien heb je wel chronische pijn of andere lichamelijke beperkingen. Het maakt niet uit. Ook jij kunt dit doen. Ook jij kunt je levenswijze compleet veranderen.

Motivatie is wél heel belangrijk. Ben je niet echt gemotiveerd, wil het niet echt anders? Dan is dit niet geschikt voor jou. En dan zijn wij geen match. Want ik werk het liefst met gemotiveerde mensen

Eigenlijk zeg je hiermee: ‘Ik heb er geen geld voor over om in mezelf te investeren”. En nogmaals: motivatie is de helft van je succes. Dus als je geen geld aan je persoonlijke groei wilt uitgeven, dan is dit niet voor jou.

“Maar ik heb écht geen geld”, denk je nu misschien…

Toen ik me wilde omscholen tot psycholoog had ik ook niet genoeg geld. De opleiding aan de Open Universiteit kostte mij 10.000 euro. Ik wilde het zó graag dat het me lukte om dit geld bij elkaar te krijgen.

Ik ging besparen op mijn vaste lasten, andere energieleverancier, goedkopere autoverzekering en telefoonprovider. Ik ging spullen die ik niet meer gebruikte op marktplaats verkopen.

Ik had 200 euro per maand extra nodig. Dus dat is 6,5 euro per dag. Die bespaarde ik op bijvoorbeeld boodschappen en benzine. Ik ging vaker met de fiets en maar 1x per week boodschappen doen. En ik gebruikte mijn vakantiegeld voor mijn studie.

Kleren kocht ik 2e hands via marktplaats en alleen als ik iets nodig had. Want ik bedacht me altijd eerst voordat ik iets kocht: ‘Heb ik dit echt nodig?’

Dus als je écht wilt, dan is geen geld hebben geen excuus. Dan vind je wel een manier om aan dat geld te komen.

En wat kóst het je als je zo doorgaat aan geld, tijd en energie?

Fysiotherapie kosten, ziektedagen, futloze, verloren dagen, je gezondheid, je relatie met je partner en kinderen…? Zo doorgaan kost je dus meer dan je denkt.

Bovendien kun je in 2,3 of 6 termijnen betalen als dat makkelijker voor je is.

Je kunt nu meedoen en pas over 3 maanden echt beginnen. Je krijgt direct toegang en kunt starten wanneer je wilt want je hebt onbeperkt toegang tot de training.

Maar wat belangrijker is: waarschijnlijk ben je nu te druk met dingen die je leven niet waardevol maken. Blijf je doen wat je nu doet en blijf je uitstellen om aan jezelf te werken dan blijf je je rot en uitgeput voelen.

Begin vandaag met prioriteiten te stellen. Wat is belangrijker? Hoe je je voelt, je gezondheid of doorgaan met alles wat je leven niet waardevol maakt (ja blijven zeggen, door blijven gaan met pijn en vermoeidheid…)?

Schrap een aantal dingen die je leven niet waardevol maken, zodat je wel direct ruimte maakt voor jezelf. Tijd kun je maar 1x besteden. Dus besteed die tijd op een goede manier door te ontdekken hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Bijna iedere werkgever heeft een budget voor scholing waar je jaarlijks gebruik van kunt maken.

Als je bijvoorbeeld voor je werkgever een factuur nodig hebt als bewijs dat je deze cursus hebt betaald om zo de kosten terug te krijgen, dan is dat geen enkel probleem.

Over de videotraining vindt geen vergoeding plaats vanuit de zorgverzekeraar. Mijn 1 op 1 hulp wordt wel gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering. Klik hier als je daarover meer wilt weten.

De ACT-methode gaat je aanvullend nieuwe inzichten bieden en kan prima gelijktijdig worden gevolgd naast of ná een regulier traject bij een psycholoog of coach.

Hulp in de praktijk vaak beperkt tot maximaal 4, 6 of 8 behandelingen. Op een gegeven moment ben je klaar. En dan?

Ik heb een lange termijn oplossing voor je doordat je altijd onbeperkt toegang hebt tot deze videotraining. 

Je kunt dus op de lange termijn altijd terugvallen op de tools en handvatten die ik je te bieden heb. Dat is het mooie van online werken. Het is 24 uur per dag 7 dagen per week én levenslang beschikbaar. Dat is in de reguliere hulpverlening absoluut onmogelijk.

Mijn ACT-coach vertelde me dit:

"Het wordt niet beter. Als je niet verandert, wordt het niet beter. In feite zal het waarschijnlijk nog erger worden."

Dat deed zeer. Ik wist dat ze gelijk had. Ik deed hetzelfde en verwachtte iets anders. Ik dácht alleen maar aan verandering en nam geen beslissingen.

Het besluit om te veranderen is eng. Onze hersenen denken altijd dat verandering een slecht idee is. Het geeft je altijd genoeg redenen om hetzelfde te blijven doen.

Maar ik was het zat om hetzelfde te blijven of me nog slechter te gaan voelen. Ik besloot dat ik het anders en beter moest. Dus ik nam het risico om te veranderen.

De beslissing om te veranderen heeft mijn leven veranderd. Het lijkt nu vanzelfsprekend dat ik me relaxed voel, 100% mezelf kan zijn en volop geniet waardoor ik energie voor tien heb.

Maar dat was het toen niet.

En wat ben ik achteraf blij dat ik er toch voor gegaan ben. Zonder dat ik me heb laten tegenhouden door de bezwaren van mijn verstand.

Ik wil je aanmoedigen om er helemaal voor te gaan. Investeer in jezelf.

Niets gaat veranderen totdat JIJ besluit om te veranderen.

In deze videotraining herhaal ik alleen de gratis video's van de Eye Opener Challenge omdat niet iedereen deze Challenge gedaan heeft. Deze video's zijn alleen een aanvulling en bedoeld als introductie.

In de Mentaal Sterk met Sandra videotraining vind je verder géén herhaling van gratis info. Dat kan ook niet want er zit een opbouw in die je stap voor stap verder helpt. Alles wat je leert is nieuw en verdiepend.

Dat klopt, dat is het ook.

Wat je nu doet is makkelijk: ‘gewoon’ keihard doorgaan, ja blijven zeggen zodat je je niet schuldig voelt, mensen vermijden…Maar hierdoor raak je uitgeput en baal je van je leven. Dus je maakt het jezelf op lange termijn moeilijker.

Accepteren is moeilijk, maar als je de kunst onder de knie hebt word alles je leven een stuk makkelijker.

De Mentaal Sterk videotraining is er voor je om te ontdekken hoe je beter voor jezelf kan zorgen en mentaal sterker kunt worden, dat is juist belangrijk als je hooggevoelig bent.

Want als je hooggevoelig bent, voel je de ander goed aan en vergeet je jezelf. Daarom ga je ontdekken hoe je je grenzen aan kunt geven en jezelf kunt durven laten zien. Zodat je jezelf niet blijft wegcijferen of laat overheersen door mensen met een sterkere energie.

Mentaal Sterk met Sandra

Dionne

42 jaar

"Heldere en praktische snelcursus die je helpt je doelen op te stellen en er gelijk mee aan de slag te gaan!! Waardevolle aanvulling op andere gevolgde therapieën. Voor mij het meest bruikbare wat ik heb gehad!"

Icoon Loslaten-4

Patricia

43 jaar

"Ik sta dankzij Sandra nu heel anders in het leven. Ik denk vanuit mijn waarden en ben me bewust van de monsters onderweg. Het is een verademing om niet meer te vechten met de onzekerheid die ik had. Nu denk ik daar heel anders over. Het is veel logischer om te denken: die onzekerheid hoort gewoon af en toe bij me. Ik laat me er echter nu niet meer door tegenhouden! Ik doe wel wat ik belangrijk vind. Met die onzekerheid. Dus het programma heeft me echt heel goed gedaan. Zeker doen!"

Mentaal Sterk met Sandra

Silvia

48 jaar

"Met mij gaat het goed, echt goed! De Mentaal Sterk videotraining heeft geholpen met bewustwording, onze hond heeft geholpen/helpt mij met loslaten, openstellen en leven....

Ik was erg toe aan vakantie afgelopen zomer (nog steeds moe). Hebben ook nauwelijks iets ondernomen, dat was precies wat ik nodig had. Sinds die vakantie heb ik het gevoel dat het goed gaat.

Voldoende vitamine D opgedaan, moet nog wel test laten doen hoe hoog de waarde nu is. Het voelt in ieder geval heel goed allemaal. Ben zelfs meer gaan werken, ene week 3 dagen en de andere week 4 dagen.

Hoe het nu is een jaar later na mijn eerste ziekte dag....360 graden gedraaid.....actief, heel actief vol energie. Wanneer ik behoefte aan een opgeruimd huis doe ik dat, kies ik liever voor sporten dan doe ik dat. En soms zijn er toch momenten met “moetjes” dan is dat even zo. Het voelt niet meer zó zwaar, de druk/last is weg.....

Als ik gewend ben aan de uren die ik nu werk ga ik mij weer eens verdiepen in het plan/coachingscalls kijken welke inzichten het mij weer brengt. Thanks Sandra"

Icoon Loslaten-4

Paula

54 jaar

"Sandra leerde me de donkere kanten van het leven en mezelf onder ogen te zien, niet weg te moffelen, maar 'gewoon': accepteren dat het bij het leven hoort.

De stenen vaas die ik met mijn negatieve gedachten bewerkt heb kan ik nu met 'trots' bekijken. De stapel kaartjes met mooie momenten, geniet momentjes die het leven ook geeft, maar ook ik-ben-trots-op-mezelf momentjes die ik in de pot stop wordt steeds groter.

Het valt niet mee te accepteren dat ik niet meer ben die ik was, en niet meer kan wat ik altijd voor gewoon hield. Maar de mens die ik nu in de spiegel bekijk bevalt me steeds meer. Met de waarden waar ik nu mee leef gaat het steeds beter. Het is fijn te weten wat belangrijk voor me is. Nee zeggen wordt steeds makkelijker.  Bedankt Sandra!"

Mentaal Sterk met Sandra

Bernadette

42 jaar

"Ik ben er me van bewust dat ik elke dag mijn lessen volg van de cursus en dat helpt mij stapje voor stapje vooruit regelmatig trainen ,als je iets wil bereiken in het leven is dat met alles zo :)Dank je wel Sandra voor deze in eenvoud en gemakkelijke cursus ,Ik kijk er elke dag naar uit <3 en raad het iedereen aan die onzeker en angstig is en weinig zelfvertrouwen heeft <3"

Icoon Loslaten-4

Tessa

30 jaar

"Ik weet nu waar mijn focus op ligt, en dat is zeker niet meer op de keuze stress die ik had en het gevoel om me niet kwetsbaar te durven opstellen. Ik durf nu meer open te zijn en kan makkelijker kiezen, waardoor de stress een stuk minder aanwezig is in mijn leven. Bedankt Sandra!"

Luister hier naar de ervaringen van anderen...

Jouw investering voor deze videotraining...

Ik ga je waarschuwen: er zit zo ontzettend veel waarde in deze videotraining.

Ik daag je uit om een ander persoon te vinden die je zoveel waarde biedt voor deze prijs. Het bestaat simpelweg niet ergens anders. Je ontvangt mijn levenswerk, al mijn programma's, waar ik zelf meer dan 13.000 euro in heb geïnvesteerd.

De investering voor de Mentaal Sterk Videotraining is 900 euro

Dit is inclusief:

Logo zonder tekst
E-mail ondersteuning van mij persoonlijk zodat je direct door kunt als je vastloopt
Logo zonder tekst
Toegang tot de 'Mentaal Sterk met Sandra’ online community om steun te krijgen van anderen die je begrijpen
Logo zonder tekst
Het Mentaal Sterk met Sandra werkboek zodat je op een krachtige manier sneller en beter mentaal sterker wordt

Klik hier om je aan te melden en direct toegang te krijgen tot de 'Mentaal Sterk met Sandra' videotraining met de complete ACT methode.

Direct toegang maar liever in termijnen betalen? Geen probleem

Wil je liever persoonlijke 1 op 1 begeleiding van mij (erbij)? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Scroll naar top